Novinky

Turnaj nejmenších v Kostelci nad Orlicí  Mládež | 15.02.2013


V sobotu 26. ledna 2013 jsme se s našimi nejmenšími zúčastnili turnaje v barevném minivolejbalu v Kostelci nad Orlicí. Přestože pro většinu z dětí to byla premiéra, bojovali jako lvi.

Turnaje se zúčastnilo celkem 53 družstev ve třech kategoriích. Organizačně byl turnaj dobře zvládnutý, takže vše běželo jako po drátku. Na turnaj se přijel podívat i senátor za ČSSD JUDr. Antl, od kterého náš oddíl obdržel 20 míčů a vyjádřil podporu k další činnosti oddílu.

Měli jsme jedno družstvo na červený, dvě na oranžový a jedno na žlutý volejbal. Pro trenéry to byl pěkný kolotoč, uhlídat všechna utkání a přes menší zádrhel jsme odehráli všechny zápasy. Nakonec jsme skončili na krásných místech.

Nejlépe se dařilo družstvu v červeném volejbale (Aneta Dostálková, Eliška Masaříková - již zkušené hráčky), které neprohrálo jediný zápas a samozřejmě celý turnaj vyhrálo - 1. místo.

V oranžovém volejbale se družstvo chlapců (Jakub Šklíba – zkušený hráč, Honza Škop – nováček) umístilo ve své skupině na 3. místě, družstvo dívek (Denisa Kubcová, Tereza Křížová, a Kristýna Moravcová – vše nováčci) – ve své skupině také na 3. místě.

Ve žlutém volejbale se smíšené družstvo (Tereza Kouřimová a Marek Škop – také nováčci) umístilo ve své skupině na krásném 2. místě.

Musím všechny pochválit, že se snažili. Sice nervozita byla u některých větší, ale nakonec vše zvládli. Sice je stále co zlepšovat, to je ale vždycky. Chci poděkovat Irče Šklíbové, která se mnou absolvovala celý turnaj a také všem rodičům, kteří se na své ratolesti přijeli podívat. Pro děti to byla výrazná podpora. Mohly ukázat, co se už naučily.

Stieberová Renata

 

19.06.2019