Novinky

Finálová skupina A modrého minivolejbalu  Mládež | 14.05.2013


V neděli 5. května 2013 jsme s družstvem chlapců ve složení M. Duzbaba, J. Šabata, J. Dohnal, J. Netik a J. Šklíba vyrazili na pokračování soutěže v modrém minivolejbale. Počasí nepřálo, a tak jsme se museli schovat do tělocvičny ve Rtyni v Podkrkonoší.

Hrálo se v menší tělocvičně na zkrácených hřištích. Podmínky měli všichni stejné, a tak záleželo na tom, kdo se s tím vyrovná lépe. Hned první zápas jsme narazili na v současnosti nejlepší družstvo - Červený Kostelec. Chvíli nám trvalo, než jsme se rozkoukali, a tak první set utekl velmi brzy. Druhý jsme i přes lepší výkon také prohráli. Následovaly tři úspěšné zápasy s Peckou 2:0, Náchodem C 2:1 a Plotištěm 2:1.

S Plotištěm jsme zahráli asi nejlepší zápas dne. Po prohraném prvním setu se podařilo zápas obrátit v náš prospěch a vyhrát. Poslední zápas se Slavií HK se zdál být jasný ve prospěch HK, ale druhý set po bojovném výkonu připadl na naší stranu a zdálo se, že bychom mohli být úspěšní. Bohužel jsme nadělali moc chyb, a tak zápas skončil 2:1 pro Hradec Králové.

Celkově se naše družstvo i na tomto turnaji umístilo na body na druhém místě. Další pokračování je 11. května 2013 v Náchodě.

 

19.06.2019