Novinky

Nadupaná Lupenice  Muži | 04.09.2013


Bohužel už ani na lupenickém turnaji nestartují okresní družstva. Opět jsme se tedy přihlásili do turnaje smíšených družstev, který se hrál v neděli 25. srpna 2013.

Vyměnili jsme dámskou část ansámblu a přijeli v sestavě Bene, Vítek,  Mori & Mori, Jana a Lucka. Situace s družstvy byla stejná jako na Vambereckém létě. Ze soboty zůstali ti, co si moc nezahráli a potřebovali si spravit chuť.

Los nám opět do prvního zápasu určil Armen Team. Tentokráte jsme si řekli, že je porazíme. Málokdo tomu věřil, ale moc nechybělo k prvnímu turnajovému překvapení. Hráli jsme opravdu dobře. V poli jsme vzali skoro všechno. Na 20 jsme byli jako první, ale muselo se vyhrát o dva body. A to si soupeř už pohlídal (20:22). Z tváří mu ale zmizel úsměv. Do druhého setu jsme opět vstoupili lépe my. Po dobré hře jsme si vypracovali náskok dokonce 14:6!. Soupeř kroutil hlavami a začal tvrdě smečovat. I do tváří našich hráček. Ale místo žluté, či dokonce červené karty za surovou hru Jana dostala pouze ruma. Náskok jsme ale neudrželi a i druhý set prohráli 16:20. Budoucí soupeři z nás začali mít respekt.

Po dlouhé přestávce dvou zápasů jsme nastoupili proti Svazu bohémů. Pauza ani vlhké počasí nám nesedly. Mladé ambiciózní družstvo, kde se mladíci chtěli předvést před spoluhráčkami, nás doslova rozstřílelo. Šanci jsme neměli doslova žádnou.

A tak jediné družstvo, s kterým jsme se mohli rovnat, bylo družstvo domácích – Lupenice. Ale už jsme byli asi unaveni, drobně pršelo a dlouhé přestávky nám také nesvědčí. Nehráli jsme dobře a dělali jsme zbytečné chyby. Sice jsme se soupeřem drželi krok, ale na vítězství to nestačilo. Bez jediné výhry jsme obsadili konečné 7. místo z osmi účastníků. Snad se to v dalších turnajích zlepší.

 

19.06.2019