Novinky

Barevná mládež rozzářila Hradec Králové  Mládež | 11.10.2013


V neděli 6. října 2013 jsme se vydali, jako vždy od potravin U Ježků, do Hradce Králové k úvodnímu turnaji v barevném minivolejbale sezony 2013/2014. Obsadili jsme všechny vypsané kategorie.

  • Žlutý minivolejbal - A. Brichová, M. Štěpán, M. Ježek
  • Oranžový minivolejbal - T. Kouřimová, N. Krajčovičová
  • Červený minivolejbal
    • družstvo "A" - K. Moravcová, D. Kubcová
    • družstvo "B" - M. Škop, J. Škop
    • družstvo "C" - T. Křížová, E. Masaříková, D. Brich
  • Modrý minivolejbal - A. Dostálková, M. Suková, J. Šabata, L. Nyč

Při velké účasti, celkově 109 družstev, to byl velký nápor na pořadatele a neméně velký na trenéry s doprovodem rodičů. Hala Slavie je opravdu hodně velká a decibely dětské radosti ze hry se pořádně rozléhaly.

Žluťásci hráli ze všech sil. Ve skupině vyhráli dvě utkání, ale ve skupině o umístění se jim už nedařilo a obsadili celkově 15. místo z 25 družstev.

Oranžovým se podařilo ve skupině zvítězit také ve dvou zápasech, ale vzhledem k malému počtu získaných bodů postoupili do skupiny o 20. – 24. místo. Tam se povedlo vyhrát jeden zápas, což bodově stačilo na 24. příčku z 28 družstev.

Červená "céčka" vyhrála ve skupině 3 zápasy a o umístění jeden, což stačilo na 16. příčku.

Červená "béčka" vyhrála ve skupině 5 zápasů ze šesti. I tak postoupili do finálové skupiny z prvního místa. Tam se jim již nedařilo a skončili tak na krásném 4. místě.

Červená "áčka" vyhrála ve skupině všechny zápasy a jako favorité postoupili do finálové skupiny také z prvního místa. Tam byly ovšem stoprocentně úspěšní a celý turnaj vyhráli. Souboj s "béčkem" vyhráli 13:8. Turnaje se zúčastnilo 28 družstev.

Modří měli stejnou úspěšnost v základní skupině a postoupili po šesti vyhraných zápasech jako favorité do finále z prvního místa. Ve finále prohráli pouze v jednom zápase a to je posunulo na 2. příčku celého turnaje. Této kategorie se zúčastnilo celkem 27 družstev.

Účast našich družstev na prvním turnaji barevného minivolejbale považuji za velmi úspěšnou a všichni reprezentanti našeho oddílu mohou být hrdi za předvedené výkony. Samozřejmě je stále co zlepšovat a hlavně nesmíme usnout na vavřínech.

Za odvoz dětí děkuji paní Brichové, manželům Ježkovým a M. Moravcovi.

Tomáš Erben

Fotogalerie

 

19.06.2019