Novinky

Barevný minivolejbal na Mikuláše v Hradci Králové  Mládež | 15.12.2013


V neděli 8. prosince 2013 jsme s dětmi vyrazili na velmi pěkný turnaj pořádaný stylově k Mikuláši do hradecké Slávie. Nebyl vypsán červený minivolejbal, což nám trošku udělalo nepořádek v týmech. Některé děti musely hrát jinak, než jsou zvyklé, ale to jim nebránilo předvést nejlepší výkon a ukázat soupeřům, co v nich dřímá.

Slávie se naplnila dětmi, barvami a křikem navzájem se povzbuzujících dětí. Hrálo se bez přestávky od 9  téměř do 16 hodin a na dětech byla v závěru herního odpoledne vidět i únava a propocená trička. Bojovali jako lvy a lvice :-), a tak jsme si domů odvezli nečekaně 1. místo v modrém minivolejbale dívek. Bylo to pro mě nečekané a o to cennější, protože ho holky vybojovaly přes oslabení, kdy pro nemoc nehrály klasicky ve třech, ale oproti všem soupeřům jen ve dvou a i přes tento handicap všechny ostatní týmy suverénně převálcovaly, a tak se vezlo zlato! :-)

Kluci v téže modré kategorii mohli dosáhnout stejného výsledku, bohužel z kraje turnaje nám nepřálo štěstí a dvě jasná vítězství nakonec skončila remízami, což nám přivodilo výsledné 3. místo. Ale vezl se pomyslný bronz.

Další velmi pěkný výsledek ještě musím vypíchnout v oranžovém minivolejbalu, kde jsme obsadili hezké 6. místo z třiceti přihlášených závodních dvojic. I zbylé dva žluté týmy a jeden oranžový hrály velmi pěkně a nechaly na hřišti, co mohly, mají ale vzhledem k výsledkům co zlepšovat. Mají ale ode mě velikou pochvalu a motivaci na příště. 

Ještě velice děkuji rodičům, kteří dělali doprovod a velmi pomáhali při turnaji s dětmi (Brich, Dostálková, Tram) a Filipu Erbenovi za skvělé koučování a práci s dětmi.

Sestava:

  • Modrý minivolejbal dívky - Dostálková, Suková
  • Modrý minivolejbal chlapci - Šabata, Brich, Dlesek, Dohnal
  • Oranžový minivolejbal - Kouřimová, Jan Šabata, J. Škop, M. Škop
  • Žlutý minivolejbal - Krajčovičová, Brichová, Tram, Ježek, Štěpán

Za VK AŠ Kvasiny Pavlína Klárová

Fotogalerie

 

 

19.06.2019