Novinky

Také druhé "modré" družstvo zahájilo finále KP  Mládež | 06.04.2014


V neděli 6. dubna 2014 začalo finále krajské soutěže v modrém minivolejbale také pro druhé kvasinské družstvo.

Od prodejny u Ježků jsme se vydali v sestavě: A. Dostálková, L. Spěváčková, M. Suková, J. Šabata a J. Dohnal - nejsilnější sestava, kterou máme. Turnaj se hrál v Nové Pace, a tak jsme si museli přivstat. Odjez byl v 7.15 hod. Cesta proběhla hladce a za hodinu a čtvrt zastavila výprava u tělocvičny.

Po nezbytné přípravě v šatně nastala rozcvička a po ní již první soupeř - TJ Sokol Plotiště nad Labem. V prvním setu se hra vcelku dařila a byl to vítězný set. V druhém už nebyl náš výkon tak dobrý a i po zmatcích s rozhodčím jsme ho prohráli. Třetí rozhodující nám utekl hned na začátku, a to se nedalo dohnat. Prohra 1:2.

Druhý zápas byl s domácími TJ Harant Pecka. Náš výkon byl podobný jako druhý set v prvním zápase a zápas skončil naší prohrou 0:2.

Další zápas nás čekal s TJ Slavia HK kluci. K mému překvapení se podařilo vyhrát první set. Druhé dva už výkon zase upadl, a tak jsme prohráli 1:2.

Poslední zápas byl se Slavii HK dívky. Nechal jsem děti odehrát zápas pod jejich režií a ani to nepomohlo k prvnímu vítězství, a tak zápas skončil 2:0 pro Slavii.

Toto finále se hraje na tři turnaje, a tak je ještě šance na zlepšení. Už není slabého soupeře a když budeme méně chybovat, tak se úspěch dostaví.

Tomáš Erben

 

19.06.2019