Novinky

Jarní turnaj v minivolejbale tradičně v HK na Slavii  Mládež | 03.04.2014


Poslední březnovou neděli 30. 3. 2014 jsme s dětmi opět vyrazili do boje poprat se o "cenné kovy". V hale hradecké Slavie nás čekala modrá a oranžová bitva. Jiné kategorie bohužel nebyly vypsány.

V tělocvičně bylo opět živo už při našem příjezdu. Trošku nás zaskočila organizace turnaje, vše bylo toho dne jinak, než jsme byli doposud zvyklí, ale rychle jsme se zorientovali a šlo se bojovat o "bednu". Tu se nám také nakonec podařilo "urvat", myslím i celkem hladce zásluhou modrých holek, které se s přehledem konečně v plné sestavě prokousaly všemi týmy, až ke zlaté madaili. Druhý modrý tým byl k naší smůle neúmyslně poškozen organizátory, kteří při vyhodnocování mylně zapsali výsledek a sebrali jim tak možnost bojovat o celkové 4. místo.

Oranžové týmy tak pěkného úmístění bohužel nedosáhly, i tak jim uděluji pochvalu za snahu a pěkný výkon.:-) Děkuji také všem zúčastněným rodičům za podporu a pomoc při dopravě.

  • Modrý A: Anetka Dostálková, Lucka Spěváčková, Míša  Suková - celkově 1. místo
  • Modrý B: Týna Moravcová, Libor Dlesek, Kuba Šabata - celkově 9. místo (měli bojovat o 4-8 místo  =  chyba organizátora)
  • Oranžový A: Miki Ježek, Péťa Krasek - celkově 17. místo
  • Oranžový B: Terezka Kouřimová, Nikola Krajčovičová - celkově 22. místo

Za klub Pavlína Klárová

Fotogalerie

 

19.06.2019