Novinky

S Dobruškou scházelo málo  Muži | 25.04.2014


V pátek 25. dubna 2014 jsme pokračovali dalším zápasem s Dobruškou opět na domácí půdě.

Po zimě si ještě nestihli připravit venkovní hřiště. Požádali nás, zda se mistrák může odehrát v našem již perfektně připraveném areálu. Nebylo proč nesouhlasit. Povinnosti domácího družstva si ale neplnili. Hřiště nepřipravili, zápis jsem jim musel darovat, zapisovatele neměli a i formulář na výplatu rozhodčího po mně chtěli. Hrůza!

Do zápasu jsme vstoupili v sestavě Vítek, Ráďa, Bene, Standa, a Mori & Mori s vědomím, že zápas to nebude jednoduchý. Chtěli jsme si zahrát a nepohádat se. Začátek setu byl z naší strany velmi laxní. Brzy jsme ale zjistili, že soupeř dnes není v optimální formě. Zlepšili jsme se a vytvořili dostatečný náskok, který jsme si udrželi až do konce 25:21. Ani v druhém setu jsme nehráli špatně. Pouze v jednom postavení nám dělalo soupeřovo těžké podání velký problém. Soupeř nám utekl a set vyhrál 23:25. V třetím setu jsme ani přes náskok 8 bodů nedokázali dosáhnout na vítězný konec. Opět potíže s příjmem podání a opět prohra 25:27. Čtvrtý set jsme začali odevzdaně a naše ztráta bodů hrozivě narůstala. Ale i soupeř měl výpadek. Náskok jsme ale stáhnout nedokázali a opět prohra 22:25 a celkově 1:3. Byla to škoda.

Nehráli jsme špatně (Standa 100% úspěšnost na smeči), ale v rozhodujících momentech odešel příjem, nebo si smečaři nedokázali poradit s jednoblokem…

Mori

 

19.06.2019