Novinky

První jarní mistrák žen  Ženy | 05.05.2014


V sobotu 3. května 2014 nastoupilo družstvo žen proti Novému Městu nad Metují. Počasí nám moc nepřálo, a proto jsme hrály v tělocvičně.

Na zápasu nás bylo netradičně 9+1 (Šípková, Klárová, Liebichová, Tichá, Švecová, Kudláčková, Moravcová, Matušková, Martinů + Erbenová). 

Do prvního zápasu jsme nevstoupily moc dobře. V prvním setu bylo velké množství špatných příjmů a také se projevila vystrašenost ze soupeřek, takže jsme ho prohrály 11:25. Druhý a třetí set už se zlepšil, příjmy byly lepší a začaly jsme i bojovat, bohužel jsme ale nakonec prohrály 0:3.

Druhý zápas začal, po domluvě družstev po krátké pauze a pro nás velice dobře. V prvním setu jsme prohrávaly už 0:9, ale bojovností jsme otočily a získaly první set. Druhý a třetí set vyhrály soupeřky. Ve čtvrtém jsme ale opět zabojovaly a vyhrály ho. V pátém setu jsme ale bohužel nestačily a prohrály jsme tedy 2:3.

Sestava se promíchávala a velký dík patří trenérovi Tomáši Erbenovi, který nám velice pomohl. Samozřejmě nechyběla podpora nehrajících i nemocných.

Anna Erbenová

 

19.06.2019