Novinky

Poslední zápas sezony v tělocvičně  Ženy | 02.06.2014


Na poslední zápas jsme, dle přání soupeřek, jely v sobotu 31. května 2014 do tělocvičny a hrály proti Vamberku "A" ve Vamberku.

Trošku nedočkavé jsme přijely příliš brzy a musely čekat před tělocvičnou, než dorazí soupeřky s klíči. Terka a Áďa  se rozcvičily jízdou na kole, zbytek družstva dojel autem (Pája, Iveta, Eva a Zuzka). Díky počtu šesti hráček bylo jasné, kdo bude kde hrát a to se za celou dobu hry nezměnilo.

Do zápasu jsme nastoupily s tím, že se pokusíme uhrát co nejvíce bodů. Bylo nám jasné, že soupeř má navrch, ale chtěly jsme jim to aspoň trošku znepříjemnit. Podařilo se nám uhrát pár pěkných balónů, zaútočit a bránit se. Podání soupeře rozhodlo oba zápasy. Holky z Vamberka daly spoustu bodů jen díky tomu. Útok byl rychlý a nedokázaly jsme ho zastavit. Oba zápasy se dohrály za stavu 0:3.

Na první zápas přijela Alice, děkujeme jí za podporu. Hru hodnotila pozitivně, i přesto, že to na stavu nebylo moc poznat. Na druhý bohužel musela odjet. Její podpora nám chyběla. Vše bylo rychle odehráno a mohly jsme brzy vyrazit k domovu s tíživým pocitem na srdci.

Eva Šípková

 

19.06.2019