Novinky

S Potštejnem v babím létě…  Muži | 29.09.2014


Netradičně v sobotu 27. září 2014 jsme dohrávali odložený zápas s Potštejnem. Odložili jsme ho z původního termínu pro nedostatek vlastních hráčů. Ale i v sobotu jsme měli namále.

Naštěstí už mohl opět Ondra a i Filip mohl zasáhnout do bojů. Zbytek družstva byla klasika: Vítek, Bene, Mori & Mori. Počasí nebylo opět nic moc. Zataženo a chvilku před zápasem i drobný déšť.

Bez rozhodčího, respektive za řízení a zapisování hostujícího hráče jsme se do sebe pustili. Opět nám chvilku trvalo, než jsme si hru dokázali zorganizovat. Soupeř od začátku mírně vedl a my jen dotahovali. Jeho převaha ale nebyla nijak výrazná a jen co jsme si ujasnili obranu, přišel zvrat. Se štěstím jsme set vyhráli 26:24. V podstatě stejný průběh měly i oba následující sety. Na obou stranách se hrál dobrý okresní volejbal. O každý míč se bojovalo a každý míč byl vydřený. Sety jsme vyhráli 25:22 a 25:23 a zápas 3:0 díky tomu, že jsme dokázali blokem eliminovat smečaře soupeře a on více chyboval.

Během posledního setu konečně dorazilo i slibované a předpovídané babí léto. Nikomu se domů asi moc nechtělo, protože po úklidu jsme si sedli na sluníčko a libovali si, jaký pěkný volejbal jsme to po oba dva dny hráli. Kéž by nám to vydrželo do příštího pátku…:-)

Pavel Moravec

 

19.06.2019