Novinky

Barevný mikulášský turnaj  Mládež | 08.12.2014


V neděli 7. prosince 2014 jsme se zúčastnili Mikulášského turnaje v Hradci Králové. Turnaj byl vypsán pro barevný minivolejbal dvou barev - oranžový a modrý.

Oranžový pro děti narozené v roce 2005 jsme obsadili dvojicí N. Morrisová a M. Štěpán. V základní skupině se jim nedařilo a prohráli všechny zápasy. Ve skupině o umístění pak dvakrát vyhráli a skončili třetí.

Modrý mini pro narozené v roce 2002 byl smíšený (chlapci s dívkami).  Již tradičně však měly dívky v počtu družstev navrch. Družstvo dívek bylo složeno pouze z A. Dostálkové a M. Sukové (hraje se ve třech). To jsou však hráčky zkušené a protřelé mnoha turnaji. To se také projevilo na výsledcích, protože v základní skupině vyhrály přesvědčivě všechna utkání a to samé předvedly ve finálové skupině, kde nikoho nenechaly na pochybách o své herní síle. Vyhrály všechny zápasy rozdílem třídy a skončily zaslouženě první.

Na turnaji bylo ještě družstvo modrého mini chlapců ve složení L. Dlesek a J. Škop. Základní i finálová skupina byla společná s dívkami. Kluci postoupili jako druzí do finálové skupiny s jednou prohrou. O umístění pak dva zápasy vyhráli a tři prohráli. Při vyhlášení je pořadatelé vyhlásili v klučičí kategorii jako třetí.

V roce 2014 se ještě zúčastníme jednoho velkého turnaje v barevném minivolejbale v Hradci Králové v hale Slávie, a to 29. 12. 2014 na vánočním turnaji.

Tomáš Erben

Fotogalerie

 

19.06.2019