Novinky

Turnaj v barevném minivolejbale v Hradci Králové  Mládež | 29.03.2015


Hradecká Slavie vypsala na neděli 29. března 2015 další turnaj, tentokrát v modrém a oranžovém minivolejbale. Nezbylo tedy nic jiného než-li se s radostí zúčastnit.

Tradiční odjezd v 7:45 od Ježků narušil netradiční posun času a komplikace v podobě absence Honzy Škopa. Nikomu jsme se nedovolali, nikdo nepřijel, ani se neomluvil, tak jsme odjeli bez něho a muselo se hrát ve dvou. Anetka Dostálková také zůstala doma kvůli problémům s rukou, takže i druhý modrý tým hrál v počtu dvou hráček.

V Hradci nás překvapilo celkem netradiční rozlosování a podivně postavené skupiny, ale myslím, že si všichni nakonec pěkně zahráli a cestou domů mi v autě ani nikdo neštěbetal, všichni odpočívali a Míša i na chvíli usnul. :-)

Opět podařený pěkný turnaj s pěknými výsledky. Škoda, že oranžoví kluci měli smůlu, hned dva zápasy jim utekly o bodík, mohl být hned lepší výsledek, ale i tak pochvala za odvedený výkon. Modré Ačko opět ukázalo kvalitu, a to i bez Anetky, i když se tentokrát holky pořádně zapotily. V modrém Béčku se poprvé pořádně seznámil s modrým mini Péťa Krasek, kterého musím velmi pochválit a žluté tričko vyměnil poprvé za oranžové Honzík Moravec.

Sestava a výsledky:

  • Oranžový: Honzík Moravec, Míša Štěpán - 14. místo z 22 družstev
  • Modrý: družstvo A: Týna Moravcová, Míša Suková - celkové 1. místo
  • Modrý: družstvo B: Denča Kubcová, Péťa Krasek - celkové 7. místo

Pavlína Klárová

 

19.06.2019