Novinky

Vítězství v Opočně  Ženy | 28.09.2014


Na 8. a 9. kolo soutěže žen jsme vyrazily 27. září 2014 do Opočna. Plné nadějí získat pár bodíků do tabulky, s týmem, který byl v tabulce, po dlouhé době, pod námi.

Ráno bylo pod mrakem a celkem zima. Proto jsme doufaly, že se zápas odehraje v hale. Když dorazily do Opočna obě naše auta se všemi hráčkami, s holkami z Opočna jsme se domluvily pro hru uvnitř tělocvičny, i přesto že začalo vysvítat sluníčko, ale ranní mrazík přetrvával.

Na hřišti jsme se sešli v 6 hráčkách, a to: Eva Cvejnová, Veronika Kubalíková, Šárka Martinů, Iveta Matušková, Zuzana Moravcová, Eva Šípková.

Ze začátku šla hra jak po másle. Ivetka s Verčou na nahrávce. Evča s Evčou na bloku a Šárka se Zuzkou na smeči. Doufaly jsme, že to bude snadné vítězství, ale trochu jsme protihráčky podcenily. Po druhém vyhraném setu pro nás Opočno nasadilo svoji silnější stránku. Snažily se nás vypudit ze hřiště svým křikem a silným povzbuzováním. Zpřesnily příjem, přitvrdily na servise, měly jsme co dělat, abychom dotáhly set a vyhrály tím zápas 3:0. Druhý zápas pokračoval ve stejném zápalu boje jako ten první. My jsme se však nenechaly odradit od vytoužené výhry a i druhý zápas jsme vyhrály 3:0.

Při hře byla znát naše nesehranost a také spousta chyb, za které si můžeme samy. Stále potřebujeme zpřesnit příjmy i nahrávku a co je nejdůležitější, mít touhu vyhrát.

Doufám, že přes zimu potrénujeme a na jaře je opět porazíme. Díky holky za hru. :-)

Šárka Martinů

 

19.06.2019