Novinky

Tradiční letní turnaje jsme opět ovládli  Muži | 14.07.2015


Účast na domácích Tradičních letních turnajích je pro nás takřka povinnost. Bohužel je čím dál těžší družstvo vůbec sestavit.

Letos jsme se ze základu sešli pouze ve čtyřech (Bene, Vítek, Mori & Mori). Sestavu jsme doplnili o možnou podzimní posilu Milana Resla a z Brna jsme si půjčili Tomáše. Určitě hrával vyšší soutěže, ale je po operaci a může prý běhat jen na jednu stranu. Byl ale z nás nejdelší, tak jsme ho šoupli na střed.

Do okresních soutěží se přihlásila pouze čtyři družstva. Byla to škoda, protože v sobotu nepřízeň počasí opravdu nehrozila a bez obav se mohlo hrát až do večera. K prvnímu utkání jsme nastoupili proti juniorům z Hronova. Jsou to ještě mladí kluci, ale pod zkušeným vedením. My jsme si na sebe museli trochu zvyknout, čehož mladíci využili a vypracovali si mírný náskok. Naštěstí se projevila zkušenost, zkonsolidovali jsme se, hru jsme podstatně zlepšili a set jsme dovedli do vítězného konce. Po zkušenostech z uplynulých ročníků z jinými juniory jsme si povzdechli: „Ještě jsme je porazili…!“ Kdo ví, jak to bude příště. Do dalšího zápasu jsme po přestávce nastoupili proti tradičnímu soupeři Whiscole. Letos trochu omladili, zkušení hráči přijet nemohli, tak jejich síla nebyla taková. Celkem bez problémů jsme je zvládli. Poslední soupeř byla Česká Třebová. Opět mladící na zkušené s dvěma ostřílenými borci. Na rozdíl od nás mají ještě volejbalový svět před sebou, takže nám problémy dělat nemohli.

Byl to poslední zápas letošního ročníku a my obsadili opět první místo. Škoda jen, že nemohl přijet Rychnov, byl by to alespoň jeden soupeř. Tak snad příště. Celý den bylo teplo a dal se očekávat i hezký večer. Osobně jsem toho svědkem nebyl, ale prý se opět po delším čase vydařil. Na některých našich kamarádech to bylo ráno znát, někdo si v tom pochodil (a poležel) až do večera…

Mori

 

19.06.2019