Novinky

Zápas v Kostelci  Ženy | 20.09.2015


V sobotu dne 19. září 2015 jsme vyrazily odehrát 2 zápasy proti TJ Sokol Kostelec nad Orlicí.

Ráno vypadalo, že nebude zrovna příjemné počasí, ale během dopoledne se vyjasnilo a zbytek dne byl slunečný a teplý. Protihráčky se na hřišti sešly v hojném počtu, nás bylo podstatně méně. Celkově se nás v Kostelci sešlo 6, a to Mirka Hlavová, Veronika Kubalíková, Šárka Martinů, Aneta Dostálková, Lucka Rýdlová a nově nám přišla pomoci Anna Šrámková.

Už od začátku byla vidět naše nesehranost a nestálost týmu, kterému chybí společné tréninky. Vynikající podání soupeřek a bezchybná hra nás zahnala do kouta a začaly jsme dělat spousty vlastních chyb, což hrálo do karet soupeřkám. První zápas skončil 3:0.

Po krátké pouze na posilněnou jsme se vrhly na druhý zápas s nadějí zdolat alespoň jeden set a nedat to soupeřkám zcela zadarmo. Ale opět se projevily naše nedostatečné zkušenosti na hřišti a soupeřkám jsme podlehly 3:0 i ve druhém zápase.

I přes náš neúspěch bych chtěla pochválit celý tým, že se snažil ze všech sil uhrát alespoň těch pár bodů. A doufám, že jsme se trošku ponaučily z vlastních chyb a příště to bude zas o něco lepší. Nakonec bych chtěla velmi pochválit Lucku Rýdlovou, která je pro nás vždy oporou a jistotou na hřišti jak při podání, na smeči, tak i při příjmu, který je u nás dost slabý. A také bych chtěla pochválit a poděkovat Aničce Šrámkové za ohromnou pomoc na hřišti. Vnesla do hry zas něco nového.

Šárka Martinů

 

19.06.2019