Novinky

Doma s Kostelcem  Ženy | 05.06.2016


V sobotu 28. května 2016 jsme se utkaly na domácí půdě s družstvem TJ Sokol Kostelec nad Orlicí. Počasí naštěstí přálo, protože nebyla volná tělocvična. Krom pár kapek, které spadly ještě před příjezdem spoluhráček, bylo hezky.

Nastoupily jsme v sestavě Mirka Hlavová, Eva Šípková, Lucka Rýdlová, Katka Vlachynská, Verča Kubalíková, Aneta Dostálková, Barča Šklíbová a Šárka Martinů přijela podpořit a otáčet body.

První zápas jsme začaly opravdu mrtvolně, nedařilo se a byly jsme jak tiché myšky. Mirce nebylo dobře a nálada na hřišti nic moc, naštěstí nás bylo sedm a mohlo se střídat. První dva sety jsme uhrály 9 a 8 bodů, ve třetím setu jsme se vzchopily, dařilo se nám a především díky Lucce, která dala šňůru 13-ti servisů, jsme se mohly radovat z první výhry. Další set jsme nedotáhly a skončily s 18 body.

O pauze Evička nakrmila ratolest a mohly jsme se pustit do druhého setu. Začalo být opravdu velké vedro a všichni jsme se pekly na hřišti. Hru začal soupeř, nám lítalo hodně podání do autu a první set skončil 12:25. Druhý set jsme začaly my a přetahovaly se téměř o každý balón, nakonec jsme to dotáhly do zdárného konce a set byl náš 26:24. Další sety uhrál Kostelec 13:25 a 14:25.

Oba zápasy skončily se stavem 1:3 a 1:3 pro Kostelec. Musím pochválit především Lucku, která odehraje vždy perfektně každý balón a Anetku, která hraje hlavou a pěknými nahrávkami se dá udělat dobrý útok. Jsem ráda, že jsem odehrály další zápas bez újmy na zdraví, ač mě to stojí vždy pěkné nervy před každým zápasem, aby nás bylo dost :-)

Verča

 

19.06.2019