Novinky

Vyhlášení sportovce roku 2016  Mládež | 07.02.2017


V pátek 3. února 2017 byly vyhlášeny výsledky ankety Nejúspěšnější sportovec Rychnovska za rok 2016. Anketu pořádá ČUS a již tradičně se konala v zaplněném sále Pelclova divadla v Rychnově n. Kn. Ostříleným moderátorem byl Radek Šilhán.

Úvodního slova se ujal starosta města Rychnova n. Kn. Jan Skořepa a hned poté byla vyhlášena kategorie – kolektivy mládeže, ve které se nominovali naši žlutí minivolejbalisté VK AŠ Kvasiny - Jan Moravec a Marek Suk. Kluci se do ankety zařadili díky mnoha vyhraným turnajům, vítězstvím v oblastním kole v Českých Budějovicích a hlavně díky titulu mistrů ČR ve žlutém minivolejbale, který získali v Brně.

Tentokrát bylo oceněno 5 nejlepších kolektivů. Ve velké konkurenci kluci Honzík s Márou obsadili krásné 3. místo. K umístění jim pogratuloval a ceny předal senátor Miroslav Antl. Malí volejbalisté si odnesli památeční plaketu a věcné ceny od sponzorů.

Slavnostní galavečer byl pěknou tečkou za velmi úspěšnou loňskou sezonou našeho volejbalového klubu a pro kluky novým společenským zážitkem.

Za VK AŠ Kvasiny Jana a Martin Moravcovi

Můžete se podívat na krátkou reportáž.

 

19.06.2019