Novinky

Jarní turnaj  Mládež | 21.03.2019


První letošní turnaj v barevném minivolejbale byl 17.3.2019 tradiční „Jarní turnaj v Hradci Králové“. Tohoto turnaje jsme se zúčastnili po delší době, protože v minulých letech nám kolidoval se zimním soustředěním. Turnaj byl vypsán pro modrou a oranžovou barvu. Bohužel, jela jen dvě družstva modrého.

Chlapecké: M. Suk, J. Moravec, O. Hejčl.
Dívčí: L. Marková, A. Drašnarová, P. Neugebauerová.

Chlapců se sešlo šest družstev. Hrálo se systémem každý s každým na dva hrané sety. Naše kluky musím pochválit. Celý turnaj si vyloženě užili, za celý turnaj neztratili ani set a zaslouženě celý turnaj vyhráli - 1. místo!! Co musím u kluků vyzdvihnout je obrovská bojovnost a odvaha stále zkoušet nové věci. Tuto neděli si vyloženě užívali skákané podání. Dostalo se jim i pochvaly od ostatních trenérů.

Dívek bylo o něco více (17 družstev). Děvčata v základní skupině hrála 2 x 10 minut a ve finálové skupině 1 x 10 minut. Naše holky měly trochu smůlu na rozlosování, protože do základní skup. dostaly pozdější vítězky z Polska. Tento jediný prohraný zápas nás odsoudil do finálové skup. o 5. – 8. místo. Holky hrály pěkný volejbal a výsledkem bylo výborné 5. místo. Příště je potřeba ke svému volejbalovému umu přidat více emocí a větší snahu se „porvat“ o lepší výsledek!

S odvozem dětí tentokrát vypomohli p. Marek, Hejčlovi. Moc děkuji.

Příště 31.3. nás už čeká finále krajské soutěže v modrém mini., kde budeme bojovat o 1. – 6. místo. Hrát budeme v RK. Budeme rádi, když přijdete podpořit naše družstvo!

Martin Moravec

 

19.06.2019