Novinky

Zlato a stříbro z Dřevěnic  Mládež | 25.05.2019


Za krásného počasí jsme v neděli 19. 5. 2019 vyrazili na kvalitně obsazený festivalový turnaj do Dřevěnic (53 týmů). Hrálo se na legendárních kurtech místního Sokola. Turnaj byl vypsán pro všechny barvy a hrálo se na čas 8 min. Náš VK bohužel reprezentovala pouze dvě družstva modrého minivolejbalu.

Chlapecké: Jan Moravec, Marek Suk, Ondra Hejčl. - 1. místo

Dívčí: Lada, Marková, Pavlína Neugebauerová, Hela Morrisová. - 2. místo

Systém turnaje byl opět stejný jako v minulých letech. Modří hráli ve dvou skupinách (dívky v „A“ a kluci v „B“). Obě naše družstva bez porážky své skupiny vyhrála. V semifinále tak hrála s družstvy z druhých míst ve skupinách. Jak dívky proti VK Sportu RK, tak kluci proti Hradecké Slávii hráli skvěle a oba semifinálové zápasy vyhráli. Finále tak bylo pouze v režii našeho VK!! V něm děvčata předvedla pěknou hru s povedenými prvky volejbalu, ale kluci k tomu všemu dodali ještě o trochu více a zaslouženě celý turnaj vyhráli. Výkon obou našich týmů byl hodný finále.

Moc děkuji za pomoc s dopravou J. Neugebauerovi a Helčlovým.

Příští víkend jedeme s modrým týmem opět do Dřevěnice na poslední turnaj krajské soutěže. Před finále jsme na úžasném 2. místě. Snad bednu udržíme. Držte nám palce.

Martin Moravec

Fotografie z turnaje v galerii.

 

19.06.2019