Novinky

Předehrávka s Albrechticemi  Muži | 15.06.2011


Ve čtvrtek večer ve Vyšším Brodě nás kontaktoval organizační pracovník Sokola Albrechtic n. O. s prosbou o předehrání mistrovského zápasu ve středu 15. června 2011. Byla tam polovina družstva, a tak jsme to na 90% slíbili. Zbylých 10% jsem potvrdil v pondělí.

A tak jsme se za teplého slunečného počasí postupně (pomalu) scházeli na hřišti. Soupeř přijel na poslední chvíli a Franta dokonce těsně před prvním hvizdem rozhodčího Rádi Dusila. Dnes se nám podařilo sejít v tomto složení: já, Ráďa, Zdenek, Tom, Bene, Matěj, Franta (psáno tak, jak přicházeli).
Franta opět prohrál losování, a tak jsme první set začínali proti sluníčku. U počítadla seděl Tom. Soupeř se od začátku držel zuby nehty. Nedokázali jsme si vytvořit výraznější náskok. To se podařilo až v závěru setu, který jsme vyhráli 25:21. Druhý set byl podobný prvnímu. Nějak jsme se nemohli dostat do tempa. Soupeř udělal o jeden bod méně, tedy 25:20. Do třetího setu Tom vystřídal Zdendu. Soupeř začal trochu zlobit a získal čtyřbodový náskok. Nedařil se příjem, ani útok. Přesto se dařilo soupeře dotahovat a nakonec ho i zdolat opět 25:21 celkově 3:0 na sety.
I když naše hra nebyla stoprocentní, stejně si každý z nás zaslouží pochvalu za minimálně jeden, dva výborné zákroky v poli, smeč, blok či podání...

 

19.06.2019