Novinky

Prvenství na Vambereckém létě muži neobhájili  Muži | 09.08.2010


Na letošním ročníku tradičního srpnového turnaje Vamberecké léto hájili barvy kvasinského volejbalu jen muži. S účastníky si v sobotu zalaškovalo počasí, ale pořadatelé vše zvládli skvěle. Ačkoli chlapi obsadili poslední místo ve skupině, v podstatě svoji kategorii vyhráli.

Družstvo mužů - Franta, Mori, Bene, Láďa, Ondra, MatějPo měsíční individuální přípravě družstvo mužů vyrazilo na další ročník turnaje Vamberecké léto. Hrací den pro družstva okresních soutěží byl stanoven na sobotu 7. 8. 2010. Na tento den jsme sestavili nejsilnější možnou sestavu: Ráďa, Franta, Bene, Mori, Vítek a Láďa Šípek (zapůjčený z Baníku Vamberk). Bohužel počasí bylo zásadně proti a ačkoli se na koupališti sešlo vcelku dost družstev, nedal se odehrát jediný zápas. Pořadatelé tedy logicky turnaj zrušili a slíbili uspořádat soutěž pro okresy na druhý den.
Podařilo se nám sestavit šestku i na neděli – Franta, Bene, Mori, Ondra, Matěj a Láďa. Bohužel bez střeďáků a tím pádem s jedním smečařem. Již při přihlašování nám bylo jasné, že to asi byla chyba. Na turnaji se nakonec sešlo 8 družstev žen a 10 družstev mužů. My jsme byli odesláni hrát do Pekla, ale nakonec to zas takové peklo nebylo. Odehráli jsme 4 zápasy, které sice nebyly dle našich představ - s danou sestavou to asi lépe dopadnout nemohlo, ale našly se i světlé okamžiky. Ačkoli jsme obsadili poslední místo ve skupině, v podstatě jsme naši kategorii (okresy) vyhráli. A hlavně turnaj splnil svůj účel – trochu se sehrát před dalším ročníkem soutěže a hlavně - nepohádat se…

 

19.06.2019