Novinky

Žákyně v semifinále krajského přeboru  Mládež | 10.11.2011


V neděli 6. listopadu 2011 vyrazily naše dívky na první kolo semifinále krajského přeboru do Vamberka.

Při příjezdu byla hřiště připravena a ostatní družstva už se rozcvičovala.

První zápas se hrál proti Náchodu B, kde naše dívky ukázaly své schopnosti hry "na tři". Krásné podání, náhry a celkově pohyb na hřišti byl ve většině případů ukázkový. Spokojenost byla po naší výhře nad Náchodem B 2:0 (50:16).

Druhý zápas se hrál proti Náchodu A, který byl jasně silnější družstvo. Rychlejší hra, smeče a chytré balóny těsně za síť, které byly špatně chytatelné. Tentokrát 2:0 (31:50) pro Náchod A.

Třetí zápas byl s domácím Vamberkem B. Zápas byl vyrovnaný v obou setech, bohužel holky nedokázaly dotáhnout ani jeden set do konce. Konečný stav 2:0 (23:25; 23:25) pro domácí Vamberk B.

Po pauze nás čekal zápas s jediným chlapeckým týmem v této skupině - Třebechovice chl. Kluci, ač nebyli úplně sehraní, měli více štěstí a díky chybám na naší straně si udělali náskok. Chyby při podání, které šlo často do sítě a nepřesné náhry či zbytečné smeče nízkých balónů přidaly Třebechovicím dostatečný počet bodů k výhře. 2:0 (35:50) pro Třebechovice.

Další zápas nás čekal s mladším družstvem Náchoda D. Nyní se usmálo štěstí na nás a tento zápas holky vyhrály s přehledem 2:0 (50:15).

Poslední ve skupině byl Náchod C. Pro holky to byl už očividně dlouhý den, protože se nedokázaly pořádně soustředit na hru. I přes některé chyby dokázaly vybojovat výhru  2:0 (50:35).

Zápasy skončily kolem 13 hod., vyhlášení neproběhlo, a tak jsme se vydaly domů s vyrovnaným skórem (3 prohry a 3 výhry). Krom některých chyb při podání, příjmu a zbytečného hraní soupeřovi do ruky si holky pěkně zahrály a na příští zápas v Náchodě budou jistě lépe připraveny.

Dívky hrály ve Vamberku v této sestavě: Aneta Dostálková, Nela Prokopová a Natálie Tomková.

 

19.06.2019