Novinky

S Dobruškou to neumíme  Muži | 12.05.2012


V pátečním kole (11. května 2012) jsme pod rozkvetlými kaštany přivítali první celek soutěže ŠSK při SPŠE Dobruška za řízení Rádi Dusila. Bylo jasné, že nás nečeká snadný úkol.

Za teplého slunečného počasí jsme se sešli ve stejné sestavě jako včera - Bene, Vítek, Míra, Ráďa a Mori & Mori. Naše hra ale stejná nebyla. S Dobruškou už několik let neumíme hrát. Příliš se poddáme tomu, že vyhrát nemůžeme. A i dnes to bylo stejné.

Krok jsme drželi pouze v prvním setu díky tomu, že soupeřovi svítilo do očí sluníčko. Prohráli jsme ho 21:25. V druhém setu jsme byli oslňováni my. K tomu se přidaly ještě naše svěšené hlavy a nebylo co řešit. Opět prohra 12:25. Ve třetím setu jsme měli opět lepší stranu, ale využít jsme toho nedokázali. Hra bídná, zbytečně mnoho chyb. Po deseti minutách byl konec setu 17:25 a utkání 0:3. Bylo pěkně, teplo, kiosek otevřený, a tak jsme ještě chvilku poseděli a prohru vydýchávali.

Jedna pozitivní zpráva z dnešního dne je, že Ráďa byl opět na hřišti mezi prvními (a tak je snad opět mezi námi) a druhá, že Bene přinesl svatební koláče a 26. května 2012 se chystá vstoupit do stavu manželského... Gratulujeme!

 

19.06.2019