Novinky

V Česticích v teplotním rekordu  Muži | 26.05.2012


V pátek 25. května 2012 jsme zajížděli do Čestic.

Vítek mi těsně před odjezdem poslal SMS, že jede svým vozem. Mohl jsem tedy přisednout k Ráďovi. Na poslední chvíli se mi to podařilo domluvit. Těšil jsem se na svezení v prostorném rodinném voze, ale byl jsem mile překvapen. Nastoupil jsem do něčeho mnohem luxusnějšího. Do něčeho, v čem se už asi nesvezu. Bylo nám jasné, že dnes musíme po zápase pod sprchu až na Vítka všichni. Jinak nás Ráďa zpět nevezme.

Na místě jsme se sešli všichni: Ráďa, Bene, Vítek, Míra a Mori & Mori. Domácí nespěchali a ještě to vypadalo, že se teprve učí natahovat síť a vázat anténky. Trochu se zpožděním za větrného, slunečného a teplého počasí (teploměr na zdi se úspěšně vyšplhal na 40°C) jsme konečně začali. Při losování jsme vyhráli lepší stranu a bylo to znát. Od začátku jsme si udržovali náskok, zbytečně nechybovali a hráli opravdu dobře. Zejména Ráďovi se vrátila forma. Ale i Míra se pomalu zlepšuje a už na něho (až na malé výjimky) nemusíme křičet. Lehké vítězství 25:16.

Do druhého setu jsme nastoupili laxně. Soupeř vystřídal nahrávače a trochu se vzchopil. Nám se naopak proti sluníčku přestalo dařit. Soupeř se však na stavu 23:18 zasekl a asi o vítězství v setu ztratil zájem. Zlepšili jsme hru, Vítek několikrát "zalil" a bylo srovnáno. Pak začala přetahovaná. Domácí ale nebyli schopni dát podání, a tak jsme opět vyhráli 30:28.

Třetí set už soupeř nekladl skoro odpor, a tak jsme i přes experimenty ve hře zvítězili 25:16 a tím i celý zápas 3:0. Následovala koupel a honem do místní hospody na točené. Obsluha tentokrát vázla, chlapi brblali, ale vyhráli jsme, bylo teplo, a tak kam spěchat...

Mori

 

19.06.2019