Novinky

Pokračování soutěže modrého minivolejbalu  Mládež | 24.04.2013


V neděli 21. dubna 2013 jsme se s dětmi vydali opět do Hradce Králové na Slavii, kde pokračovala soutěž v modrém minivolejbalu.

Tým kluků jel ve složení Jindra, Kuba Š., Michal doplnění o Lucku. Ti  bojují ve skupině A o 1. - 6. místo. Hráli moc pěkně, bylo na co koukat a předváděli kromě hezkých volejbalových zákroků i pěkné dlouhé výměny. Konečně byl na hřišti rychlý pohyb, týmová práce, bloky i časté smeče. Díky tomu se dařilo vyhrávat i proti těžkým soupeřům. Porazil nás jen Červený Kostelec, a to v obou setech smolně vždy nejmenším možným rozdílem o 2 body, což děti moc mrzelo. Musím jim ale dát pochvalu, udělali mi předvedeným výkonem velikou radost. I jindy nejslabší Jindra předváděl volejbal, krásně podával a byl všude. :-)

Tým holek bojoval ve skupině B o 7. - 12. místo, a to ve složení Katka, Tereza Š., Nela, Anetka a Eliška. Tady se oproti klukům tolik nedařilo, vyhráli jsme přesto 2 zápasy. Nejvíce nám snahu o vítězství kazil náš vlastní servis.  Musím pochválit malou Elišku, která podávala jediná naprosto perfektně, za celou dobu zkazila jen dvakrát, a to hned zkraje, což přisuzuju nerozehranosti. Pak byla stoprocentní. Vyzdvihnu ještě výkon Katky, která to celé "odtáhla" a měla moc dobrou práci v poli. Holkám k vítězství oproti klukům chyběl týmový elán, rychlejší nohy a méně chyb při podání. Jinak se taky snažily a bojovaly a věřím, že si zápasy taky dobře užily.

Poděkuji ještě rodičům, a to paní Duzbabové, Prokopové a panu Špačkovi za dopravu a pomoc při povzbuzování.

Pavlína Klárová

 

19.06.2019