Novinky

Ženy A byly v Hradci úspěšné  Ženy | 05.09.2010


Ženy A zahájily soutěž v areálu DTJ Hradec Králové nejistě, ale přivezly si plný počet bodů za dvě vítězství 3:2, 3:2.

Na první mistrák jsme se sjely v šesti, protože podle názoru některýh hráček je zbytečné jezdit v sedmi... Sestava byla následující: Alice, Blanka, Lucka, Zuzka Moravcová, Zuzka Nosková a Eva Ptačovská. Sedmá hráčka by se určitě hodila, protože Evě se s vyvrtnutým palcem moc dobře neběhalo a Blance s naraženým prstem na ruce moc dobře nenahrávalo. Ale musely jsme to vydržet...
Od červencového turnaje v Kvasinách jsme se neviděly a na hře to bylo velmi dobře znát - první dva sety jsme se marně hledaly. Tím jsme však soupeřky dokonale uspaly a ve třetím setu jsme je překvapily volejbalem, který už od nás dnes nečekaly. Podařilo se nám vyhrát další tři sety a tím celé utkání 3:2 (16:25, 23:25, 25:14, 25:21, 15:13).
Před druhým zápasem jsme opět podcenily rozcvičení a nemohly jsme se z toho vyhrabat celé dva sety. Za celou dobu jsme se marně pokoušely o něco, čím bychom soupeřkám aspoň trochu znepříjemnily život a na hřišti jsme působily otráveně. Před třetím setem Lucka zavolala manželovi, ať si pro ni přijede, že už trápení nebude dlouho trvat, a to se ukázalo být osudové... Ve třetím setu jsme se nečekaně probudily a začaly opět hrát volejbal. Přihlížející diváci nevěřícně kroutili hlavami, když jsme opět utkání otočily a zvítězily 3:2 (15:25, 16:25, 25:16, 25:11, 15:10).
Předvedený výkon se dá těžko zhodnotit - chvílemi to bylo na vhození ručníku, ale to, že jsme oba zápasy dokázaly otočit, to si pochvalu zaslouží. Doufám, že se naše výkony budou v dalších kolech zlepšovat.

 

19.06.2019