Novinky

Ženy se utkaly s Třebechovicemi  Ženy | 23.05.2013


V sobotu 11. května 2013 se uskutečnil zápas žen z Kvasin proti Třebechovicím. Označení mužstva žen je již poněkud zavádějící, protože jsme tento rok značně omladily tým. Naší posilou je pět nových hráček z Rémy.

Kvůli počasí se zápas raději přesunul do haly ve Skuhrově nad Bělou, aby nedošlo k časovým prostojům ve hře nebo nutnosti přesunu v půli zápasu.

Do prvního zápasu jsme nastoupily v sestavě Erbenová Anna, Kudláčková Tereza, Liebichová Kristýna, Švecová Kristýna, Tichá Adéla a Stieberová Šárka. Na hře se projevilo, že zatím nebyl žádný trénink. Musely jsme si nejdříve zvyknout na nový styl hry a vzájemnou komunikaci. To se bohužel projevilo na hře. Soupeř nám dal jasně najevo nutnost společných tréninků. Tým se prostě a jednoduše musí sehrát. To samozřejmě vyžaduje čas.

I přes snahu a bojovnost jsme prohrály první zápas 0:3. Nemyslím si, že by to bylo nedostatkem snahy. Prohra byla způsobena velkým množstvím chyb na naší straně a výborným výkonem soupeře.

Po krátké pauze jsme nastoupily do druhého zápasu. Teď už v jiné sestavě. Šanci dostaly všechny mladé hráčky. Sestavu tvořily Erbenová Anna, Kudláčková Tereza, Liebichová Kristýna, Švecová Kristýna, Tichá Adéla a Vágnerová Dominika. Do prvního setu jsme vstoupily výborně. Vedliy jsme a hra byla mnohem lepší. Pak ale přišly chyby v koncovce a zase přišla prohra. Tým však působil mnohem sehraněji.

Další sety měly bohužel rychlý spád. Soupeřky se rozehrály a využily chyb na naší straně. Druhý zápas skončil v náš neprospěch. Výsledek byl opět 0:3.

I přes prohru bych ráda pochválila všechny hráčky za snahu a bojovnost. Teď jenom musíme více trénovat, sehrát se a využít všech zkušeností hráček z Rémy. Snad se našemu týmu blýská na lepší časy.

Šárka Stieberová

 

19.06.2019