Novinky

Zlato kvasinského minivolejbalu  Mládež | 24.05.2015


V neděli 17. května 2015 se za příznivého jarního počasí uskutečnilo finále krajského přeboru modrého minivolejbalu. Do letošního ročníku jsme za Kvasiny přihlásili 2 družstva. Finálové neděle se na hřištích Hradecké Slávie zúčastnilo všech 28 družstev, která bojovala o konečné pořadí v soutěži.

Kvasinské "A" celou soutěž hrálo v neměnné sestavě: Aneta Dostálková, Kristýna Moravcová, Michaela Suková!! Družstvo "B" bylo mnohem početnější. Jan a Marek Škopovi, Libor Dlesek, Denisa Kubcová a Petr Krasek.

Dívčí družstvo "A" bezkonkurečně opět převálcovalo všechny soupeře a bez ztráty setu vyhrálo rozdílem třídy celý krajský přebor!!! Odměnou za vítězství byly jedinečné zlaté medaile, ze kterých měly dívky velikou radost. Nechyběl ani nealkoholický vítězný přípitek. Zlatá medaile v dlouhodobé soutěži je dalším velkým úspěchem kvasinského volejbalu. Za dovedností a pílí dívek stojí i neméně důležitá obětavost trenérů – Tomáše Erbena, Martina Moravce a Pavlíny Klárové.

Kvasinské družstvo "B" ve finále vyhrálo dvakrát 2:1, dvakrát prohrálo 2:0 a jednou 2:1. Po celkovém součtu bodů se umístilo na celkovém 15. místě.

Volejbalová sezona ještě nekončí, čeká nás velká výzva - Oblastní finále minivolejbalu v barvách, kam se díky svým výkonům nominovala naše 4 družstva. Velké naděje vkládáme především do našich „zlatých“ dívek. Držte nám palce!!

Martin Moravec

Pořadí na prvních místech krajského přeboru modrého minivolejbalu - ročník 2014/15.

  1. VK AŠ Kvasiny A
  2. Slavia Hradec Králové C
  3. Slavia Hradec Králové A
  4. Sokol Plotiště nad Labem A
  5. Sokol Nechanice A

Fotogalerie

 

19.06.2019