Novinky

Ženy nevykročily na jaře úspěšně  Ženy | 02.05.2011


K prvnímu jarnímu mistráku vyrazilo družstvo žen do Stěžer. Byly jsme si vědomy, že to bude vzhledem k dlouhé zimní přestávce boj hlavně se sebou samými a očekávání jsme bohužel nepředčily. Prohrály jsme stejně jako na podzim 0:3 a 1:3.

Do zápasu jsme vkročily opatrně, protože většina hráček nedržela celou zimu balon v ruce. To se projevilo především nejistotou při příjmu, kdy jsme měli problémy balon zvednout tak, aby z něj Blanka mohla slušně nahrát. Podržela nás Zuzka M. na podání, při kterém nám vytvořila slušný náskok. Bohužel jsme ho ale díky svým chybám nedokázaly udržet a brzy nás Stěžery dotáhly a první set vyhrály 25:20. Ve druhém setu jsme v nepřesnostech pokračovaly. Eva sice vykouzlila několik obdivuhodných zákroků v poli, ale nestačilo to a prohrály jsme 25:15. Třetí set už byl dramatičtější, ale koncovku jsme nezvládly – 25:27.
Do druhého zápasu nastoupila na náhru Zuzka M.. Moc se jí tam nelíbilo a chtěla vystřídat zpět. Horko těžko jsme ji ze zpočátku přesvědčovaly o tom, že chyby nejsou na náhře, ale na ostatních postech, a její střídání by tudíž nic nevyřešilo. O něco se zlepšil příjem, Zuzka mohla častěji nahrát a bylo tak častěji z čeho smečovat. Stěžery ale velmi dobře stály v poli a často nám tak kazily radost z povedené akce. Podařilo se nám uhrát alespoň jeden čestný set. Výsledek: 14:25, 14:25, 25:22, 21:25.

 

19.06.2019