Novinky

Krajská soutěž 2019/20  Mládež | 01.09.2020


Krajská soutěž v modrém minivolejbale zůstala díky Covidu nedohraná. Královehradecký volej. svaz ji ukončil dvě kola před koncem.

Výsledky zůstaly v platnosti v době ukončení tzn. že náš modrý tým ve složení Jan Moravec, Marek Suk, Ondřej Hejčl, Aneta Drašnarová, Helena Morrisová, který byl v době ukončení na 1. místě se stal přeborníkem kraje. Naše družstvo s přehledem vyhrálo základní i semifinálovou skupinu. Jenom je škoda, že jsme to nemohli oslavit přímo na hřišti po posledním zápase. Po předloňském 2. místě, loňském opět 2. místě je doma 1. místo přeborník královehradeckého kraje. Velká gratulace novým přeborníkům kraje!!

Naposledy kvasinské družstvo vyhrálo krajskou soutěž v roce 2015 s hráčkami: M. Sukovou, K. Moravcovou, A. Dostálkovou. Letošní přeborníci Mára Suk a Honza Moravec jsou bratry Michaely Sukové a Kristýny Moravcové. Ne nadarmo se říká, že jablko nepadá daleko od stromu!

Aby toho nebylo pro Honzu s Márou málo, tak kluci ještě hostovali v rychnovském VK Sportu, kde hráli krajskou soutěž (královehradecký a pardubický kraj hrají   dohromady) mladších žáků (šestkový volejbal). I tam rovněž přispěli k vítězství družstva v krajské soutěži. Mladší žáci dohráli celou soutěž a během celé sezony ani jednou neprohráli.

Honza s Márou v jedné sezoně vyhráli dvě krajské soutěže!! Přejeme jim hodně zdaru i nadále.

Martin Moravec

Fotografie ze soutěže

 

19.06.2019