Novinky

Mikulášský turnaj  Mládež | 28.11.2021


První adventní neděli 28. 11. 2021 po roční pauze způsobené covidem, pořádala hradecká Slávie tradiční Mikulášský turnaj. Vypsaný byl opět jen pro oranžovou a modrou barvu.

Náš VK nakonec reprezentovala tři družstva v oranžové barvě: Maty Moravec s Adamem Vaverou, Šárka Luščáková s Kačkou Matincovou a Sam Štěpán s Lili Kubcovou. Kvůli karanténám se družstva utvářela ještě večer před turnajem. Děkuji Kačce, že tak narychlo byla ochotna hrát.

V oranžové barvě se sešlo 16 družstev. Ta se rozdělila do 4 skupin a podle výsledků ze základních skupin postoupila do finálových o celkové umístění. Každé mužstvo tak odehrálo 6 zápasů na 12 minut. Dvě prvně jmenovaná oranžová družstva vyhrála své skupiny a postoupili tak do bojů o 1. - 4. místo. Nakonec proti sobě bojovali o vítězství v turnaji 2 naše družstva. O kousek šťastnější byla Kačka se Šárkou a slavila vítězství 1. místo. Kluci Maty s Adamem obsadili 2. místo. Lili se Samem celkově dvakrát zvítězili a obsadili 12. místo.

Za modrý tým hráli: E. Houštěková, S. Plachetková, K. Křepelová a D. Pilař. Přes veškerou snahu, kterou do hry všichni dali, se podařilo uhrát jen 2 sety. Jediný vyhraný zápas byl v posledním kole, kdy jsme bojovali o předposlední místo. Vzhledem k tomu, že nakonec došlo k vyhlašování zvlášť dívek a zvlášť družstev chlapců, se náš tým umístil na 4. místě chlapeckých týmů.

 

Fotografie zde.

 

19.06.2019