Novinky

3. kolo okresního přeboru  Mládež | 12.12.2021


V neděli 12. 12. 2021 se konalo 3. kolo OP v barevném mini. Turnaj jsme pořádali my v nové kvasinské tělocvičně, kde to byla turnajová premiéra. Turnaj jsme uspořádali i přes nepříznivou covidou situaci. Díky, karanténám se už neuspořádalo předešlé 2. kolo. Rozhodnutí hrát se ukázalo jako dobré řešení. V kvasinské hale se sešla 4 družstva žlutého, 8 družstev oranžového a 9 družstev červeného mini. Hrálo na 7 minut každý s každým (žlutí dvoukolově) a poté finálové zápasy 1x2, 3x4....

Naše barvy hájily ve žlutém: L. Volná, K. Brodecká. Holky bojovaly se střídavými úspěchy a po odehrání šesti zápasů skončili na 3. místě.
V oranžové barvě jsme měli tři družsta: „A" M. Moravec, A. Vavera kluci ani jednou neprohráli a po zásluze celý turnaj vyhráli 1. místo!! Druhé družstvo „B" L. Kubcová, Š. Luščáková holky prohráli pouze s kluky a obsadily tak 2. místo! Třetí Družstvo „C" M. Jančí, F. Holoubková, K. Jirsová skončilo na 7. místě.
Červené „A" Kačky Martincová a Dusbabová, hrály pěkně a výsledkově to stačilo na pěkné 3. místo. Druhé družsto „B" A. Rolečková, K. Kopecká, holky hráli jak na houpačce a stačilo to na 4. místo.
Děti si domácí turnaj užily. Povedl se jak výsledkově tak i herně. Důstojně jsme se tak rozloučili se starým rokem. Doufáme, že v roce 2022 situace dovolí odehrát více turnajů.
Martin Moravec

 

Fotografie naleznete zde.

 

19.06.2019