Novinky

Ženy získaly s Albrechticemi jen polovinu bodů  Ženy | 15.05.2011


V neděli 15. května 2011 jsme měly jet na mistrák do Albrechtic. Kvůli špatnému počasí se utkání odehrála v tělocvičně v Česticích a zopakovaly jsme výsledek z minulého týdne – 3:0, 2:3.

Zápas v Albrechticích jsme přeložily ze soboty na neděli. To jsme ještě netušily, že se v neděli rapidně zhorší počasí. Naštěstí ale holky z Albrechtic na poslední chvíli domluvily halu v Česticích, a tak jsme nemusely venku mrznout a moknout. Hraní v hale bývá příjemnější, ale kluzký povrch dost ztěžoval jakýkoliv rychlejší pohyb. Někdo se s tím snažil vyrovnat, někdo olizoval podrážky a kapitánka si neustále plivala pod nohy.
Družstvo Albrechtic nastoupilo v mírně obměněné sestavě, a tak jsme byly v očekávání, s čím na nás vyrukují. V celém prvním zápase se nám dařilo držet krok, nepustily jsme je do větších trháků a dokonce i v koncovkách se nám docela dařilo. Zuzka N. se na smeči rozvášnila a byla k neudržení. Při posledním time-outu za stavu 24:22 Alice nařídila, že teď dáme příjem, náhru na kůl a smeč do lajny. Plán se podařilo splnit na 100% - povedený příjem, výborná náhra od Blanky na Lucku a dobře umístěná smeč po lajně ukončily první utkání: 25:23, 25:23 a 25:22.
V druhém utkání začaly lépe soupeřky. Nedařilo se nám dobře rozehrát a zmatkovaly jsme v poli. První dva sety jsme prohrály. Další dva byly lepší – na síti se dařilo Blance, a to nejen na náhře, ale překvapivě i na bloku! Podařilo se nám srovnat na 2:2 a vynutit si pátý set. V něm už jsme ale soupeřky moc nepotrápily a hlavně vinou vlastních chyb jsme prohrály.

 

19.06.2019