Novinky

Zakončení v Rychnově  Muži | 24.06.2011


Ve čtvrtek 23. 6. 2011 jsme se opět sešli na Símance v Rychnově n. Kn., abychom sehráli odložené utkání s místním VK SPORT. Po menších komplikacích jsme zvítězili 3:1.

Stejně jako soupeř jsme se sešli v silné sestavě: Tom, Franta, Ráďa, Bene, Ondra, já a Matěj. Ten však doma zapoměl boty na sport a musel se pro ně otočit. Zároveň si mohl vyzvednout na hřišti nový dres. A tak jsme všichni byli po delší době ve stejných tričkách. Tedy skoro všichni. Ráďa si myslel, že jsou jen na svátek a focení, a tak si vzal starý... Teď se ukázalo jak bylo prozíravé, že jsem ráno poslal SMS a začátek zápasu jsem nechtěně posunul o půl hodiny dopředu.

V prvním setu seděl Ondra a nezačali jsme ho dobře. Nehráli jsme se stoprocentním nasazením a soupeř získal mírný náskok. Postupně jsme se zlepšovali a začali soupeře dotahovat. Závěr setu byl vyrovnaný, ale díky slabší hře v poli Rychnov zvítězil 29:27. Do druhého setu vystřídal Ondra Matěje. Měl v poli jezdit jako motorová myš. Pole se sice trochu zlepšilo, ale Ráďovi se přestalo dařit na útoku. Opět to byl vyrovnaný boj. Bohužel jsme opět na sebe začali vrhat zlé pohledy a tentokráte začal štěkat Ben. Nicméně jsme set vyhráli 25:23. Trochu nás to uklidnilo. Leč opět se nedařilo na útoku a ani obrana na síti nebyla nic moc. Pro vývoj utkání bylo rozhodující zranění soupeřova nahrávače za stavu 11:9 pro nás. I když jsme hráli přesilovku, nedokázali jsme toho řádně využít a míč přepravit přes síť. Opět jsme byli na sebe zlí. Naštěstí jsme dotáhli set do vítězného konce. Do čtvrtého setu nastoupil opět Matěj a byl už jednoznačnou záležitostí pro nás. Konečně se začalo dařit i na síti. Náskok byl opravdu velký a tak jsme po zisku 24. bodu přestali hrát a soupeř si bezpracně udělal 21 bodů. To ale naštěstí bylo vše a Franta konečně svým smečem zápas ukončil. Pro nás tím skončil tento ročník, protože poslední zápas máme již předehraný.

 

19.06.2019