Novinky

Místo Kopřivnice letos Lupenice  Muži | 23.08.2011


Na konci prázdnin jsme chtěli navázat na loňský úspěšný zájezd do Kopřivnice. Okolnosti tomu však nepřály, a tak jsme si odbyli generálku před soutěží na turnaji v Lupenici.

Z loňské sestavy odpadl Tom E. pro pracovní nasazení. Vše se zdálo v pořádku až do turnaje ve Vamberku. Tam odřekl i Ráďa. I on si v sobotu musí aspoň chvilku plnit své povinnosti v koncernu VW. A k tomu se ještě přidalo mé ne 100% zdraví. Rozhodli jsme se pro letošní rok Kopřivnici vynechat a zkusit štěstí v Lupenici. Před zahájením jsme byli takřka kompletní: Ráďa, Vítek, Bene, Já+Tom. Jen Franta se k účasti nechal trochu přemlouvat, ale dorazil včas.
Na tomto turnaji moc okresů nestartuje, a tak jsme byli zařazeni do skupiny s Chlenami (oblastní soutěž II. třídy) a Lupenicí „A“ (samá zvučná volejbalová jména - bratři jak se patří Tichých, Alda Hejl, David Pokorný, Milan Resl a trochu jim pomáhal Karel Kučera). Do zápasu s Chlenami jsme nastoupili trochu zaraženi a celkem lacino jsme jim darovali vítězství. Delší přestávka možná způsobila, že do dalšího utkání s Lupenicí „A“ nastoupilo úplně jiné družstvo. První set jsme sice prohráli, ale v druhém jsme soupeři uštědřili výprask. V rozhodujícím setu byl výsledek dlouho na vážkách. Měli jsme dokonce na své straně i mečbol! Nicméně nakonec zvítězil přece jen ten lepší. V boji o 5. – 6. místo jsme v tréninkovém tempu zvítězili nad Lupenicí. Tímto jsme zakončili letní přípravu na další sezonu.

 

19.06.2019