Novinky

Dobruška dominantní  Muži | 01.10.2011


V posledním podzimním kole jsme zajížděli v pátek 30. září 2011 na hřiště nejsilnějšího okresního družstva ŠSK při SPŠE Dobruška. Po zkušenosti z turnaje v Pekle mi bylo jasné, že porazit toto družstvo by byl zázrak.

Dali jsme dohromady to nejsilnější možné družstvo: Franta, Ráďa, Vítek, Matěj, Máša a já a vyrazili. Bylo nádherné podzimní odpoledne, a tak jsme odmítli jít do tělocvičny i s tím rizikem, že proti sluníčku nebudeme nic vidět. Sluníčko už ale bylo za tělocvičnou, a tak na úroveň hry nemělo vliv. Domácí byli v jen trochu obměněné sestavě, a tak nezbylo nic jiného, než zatnout zuby, snažit se hrát a hlavně se nepohádat. Bohužel hned prvních pár podání jsme nepřijali a první bod jsme udělali až za stavu 8:0. Příliš se na nás podepsala marnost tohoto souboje. Hráli jsme odevzdaně, bez jiskry a chuti do hry. Navíc soupeři přálo štěstí a když už jsme přešli přes bloky, skoro všechny odražené míče nám vybral. Naopak naše hra v poli byla slabá. Za necelou hodinu s námi Dobruška vyběhla 3:0.

Byl to poslední podzimní zápas a nám nezbývá nic jiného, než v říjnu vyléčit zraněná těla a duše a od listopadu v tradiční pátek se připravovat na jarní část soutěže. Letošní podzim se nám moc nevyvedl...

 

19.06.2019