Novinky

Závěrečná v Týništi  Mládež | 25.05.2017


V neděli 21. května 2017 se konala „ZÁVĚREČNÁ“ v Týništi nad Orlicí. Pro ostatní týmy to možná je poslední turnaj, ale pro nás sezona zdaleka nekončí, spíše graduje. Následující víkend jedeme opět dobít meku volejbalu Dřevěnice a hlavně 17. – 18. června 2017 nás čeká letošní vrchol, celostátní finále barevného minivolejbalu v Českých Budějovicích.

Ráno byli všichni poctivě u Ježků. Sestava na tento turnaj se dávala dohromady hodně těžko, možná i proto, že se nehrála červená barva. Nakonec jsme poskládali tři týmy.

Žlutí – E. Bartková, V. Kapcová, A. Valenta

Modré A – T. Kouřimová, P. Krassek, J. Moravec

Modré B – E. Kapcová, J. Roštlapilová, M. Valenta, L. Marková (ta hrála modrou barvu poprvé)

Modrý i žlutý minivolejbal se hrál na umělém povrchu atletické dráhy na 2x7 min. Musím říci, že to není dobrý povrch na obětavý volejbal (hodně škrábanců a modřin). Turnaj měl tradičně rychlý spád, po základních skupinách hned navazovala finálová skupina.  A výsledky?

Žlutý tým se rozehrával pomalu, ale poslední zápasy měly pěknou úroveň. Výsledkem bylo 5. místo.

Modré A předvádělo pěkný volejbal a musím uznat, že Honzík, ač má hrát ještě oranžový minivolejbal, se skvěle zapracoval k ostříleným modrým  - Terce a Péťovi. Áčko nestačilo pouze na vítězky ze Slávie HK, ale i tak 2. místo je vynikající!

Modré B si vedlo se střídavými úspěchy. Je stále co zlepšovat, ale holkám nechyběl úsměv na rtech i když se nedařilo.  A tak to má být. Výsledek - 9. místo.

S odvozem dětí tentokrát vypomohli:  Z. Krassková, V. Kouřimová, J. Valenta. Děkujeme.

Martin Moravec

 

19.06.2019