Novinky

První podzimní zápas  Ženy | 17.09.2012


K prvnímu podzimnímu zápasu nové sezony jsme se sešly v sobotu 8. září 2012 v domácím areálu. Přivítaly jsme ženy Kostelce nad Orlicí. Podařilo se nám vyhrát pouze jeden set - 1:3, 0:3.

I vzhledem k tomu, že jsme naše řady posílily o nové hráčky, měly jsme problém sejít se v dostatečném počtu. Nakonec na hřiště nastoupily nahravačky: Verča, Dominika, smečařky: Pája, Šárka, blokařky: Zuzka, Eva.

Sezonu jsme nezačaly zrovna zvesela. Chyběl nám pravidelný trénink a hlavně díky tomu jsme prohrály hned první set. Naše chyby na příjmu nás dostaly do propastného rozdílů bodů, které jsme už nebyly schopné stáhnout.  Po výměně stran se vše otočilo, hra se zlepšila a soupeř nám dal šanci udělat si náskok bodů, který jsme udržely až dokonce (25:17). Nálada se zvedela, ale nevydržela dlouho. Zbývající dva sety se vrátily zbytečné chyby a ty se nám staly osudnými.

O poledním odpočinku mezi zápasy jsme se posilnily. Nástup na hřiště byl plný očekávání lepších výkonů, ale pauza měla opačný účinek. Soupeř vyhrál všechny tři sety a my nedokázaly zareagovat na jeho hru.

 

19.06.2019