Novinky

Soutěž modrého minivolejbalu pokračuje  Mládež | 14.10.2013


V neděli 13. října 2013 jsme netradičně v době oběda vyrazili na druhý turnaj krajské soutěže v modrém minivolejbale. Původně měl být turnaj ve Rtyni v Podkrkonoší, byl však přeložen do Červeného Kostelce.

Prohlídka dobrušské hasičárnyVýprava dorazila s časovou rezervou, a tak zbyl čas na kávu i rozcvičku. Turnaj se tentokrát hrál už pod střechou v pěkné hale, kde bylo možné odehrát najednou dvě skupiny. Pořadatelé měli připraveno pět hřišť na minivolejbal.

Původně nás mělo na turnaj jet deset hráčů, postupně však z různých důvodů čtyři odpadli, a tak byla nominace hodně jednoduchá. Všichni si ale o to více zahráli.

Družstvo "A" ve složení: A. Dostálková, M. Suková, J. Dohnal nenašli za celé odpoledne soupeře, se kterým by prohráli, a tak postupně všechny porazili 2:0.

Družstvo "B" ve složení: L. Dlesek, M. Škop, J. Škop vyhráli jeden zápas, jeden prohráli 2:1, v ostatních byli důstojným soupeřem.

Prohlídka dobrušské hasičárnyNa zpáteční cestě jsme se ještě zastavili v Dobrušce, kde místní požární stanice Hasičského záchanného sboru slavila výročí 40 let od svého založení. Děti provedl hasičárnou a ukázal techniku Filip Erben, který zde pracuje.

Průběžné výsledky krajské soutěže soutěže jsou k vidění na stránkách českého volejbalu.

 

19.06.2019