Novinky

Poslední podzimní dohrávka  Ženy | 07.05.2014


V neděli 4. května 2014 jsme nastoupily k dohrávce podzimní části soutěže proti vedoucímu týmu tabulky – TJ Baník Vamberk "A". Počasí nám oproti včerejšímu utkání přálo a mohly jsme hrát venku. Tím jsme ovšem příliš nepotěšily rozhodčího pana Kalivodu, který si opět neodpustil připomínky, které se tentokrát týkaly špatného postavení na hřišti.

Sešly jsme se v sestavě: Tichá, Matušková, Liebichová, Švecová, Kudláčková, Šípková, Klárová, Moravcová. Od zápisu nás povzbuzovala Anička Erbenová.

Ze soupeře jsme získaly respekt už při rozsmečování, kdy nás překvapila rychlá hra a razance úderů.  Do zápasu jsme nevkročily zrovna úspěšně. Od začátku se nám nedařil příjem tvrdého podání soupeřek, a když se míč podařilo zvednout, často se chybovalo při přehrání míče přes. Soupeřky jsme ke hře moc nepustily a kazily jsme hodně míčů na naší straně. Objevily se ale i světlé okamžiky, kdy se nám podařila sehrát úspěšná útočná kombinace.

Je škoda, že jsme nedokázaly zopakovat výkon z předešlého dne, kdy se nám dařilo mnohem více a alespoň trochu soupeře potrápit. V obou zápasech jsme nekladly příliš velký odpor a podlehly jsme 0:3 a 0:3.

Myslím, že jsme se soupeřek předem zalekly a nedokázaly jsme ze sebe za celou dobu strach setřást. Největším problémem byl nepřesný příjem, který nás donutil hrát převážně z kůlu a nahrával tak soupeřově obraně. S nepřesným příjmem bojujeme neustále a máme co zlepšovat.

Nechci být jen negativní :-).  Chtěla bych poděkovat Filipovi Erbenovi, který se nám snažil radit a vhodnými "tajmy" nám pomohl k zisku cenných bodů. Taky bych chtěla pochválit výkon Ádi Tiché, kterou jsme na hřišti svými nepřesnými příjmy pořádně prohnaly a ocenit odvahu mladých holek na smeči :-).

Zuzana Moravcová

 

19.06.2019