Novinky

V Česticích netradičně v úterý  Muži | 29.05.2014


Další kolo mistrovské soutěže mužů jsme netradičně dohrávali v úterý 27. května 2014 v Česticích. Mistrák jsme odložili kvůli Ráďovi, který se musel v normální hrací termín účastnit společenské akce a o lehčí zápasy nerad přichází.

Již z minulého týdne jsme věděli, že v případě nepříznivého počasí půjdeme do tělocvičny. Úterní deštivé počasí nás tedy nijak neznervózňovalo. Místo Jany D. tentokráte jela fandit Eva s Matyášem. Bohužel jsem už nestačil rozeslat informaci, že do tělocvičny nás pustí až po zumbě místních ženských. Čekání jsme si krátili ve vedlejším pohostinství společně se soupeřem. Každý konzumoval to, na co měl chuť, nebo mohl. Nejvíc si to užil asi malý Matyáš, který patrně prvně ochutnal skvělou malinovku. Jeho obličeje byly neodolatelné…

Mezitím se venku vyjasnilo. Za krásného slunečného počasí jsme tedy zalezli do tělocvičny. V šatně Ondra rozdal zápisné. Místo flašky otevřel krabici s jablečnými koláči. Něco skvělého! Než jsme se převlékli, skoro nic z nich nezbylo. Soupeř měl problémy se sestavou, začínal tedy v pěti. I přes naši nejsilnější sestavu (Bene, Vítek, Ráďa, Ondra, Mori & Mori) jsme nepředváděli nijak oslnivou hru. Jediné, co oslňovalo, bylo sluníčko. Navíc to klouzalo a vzduch připomínal prádelnu. Nezačali jsme dobře, ale včas jsme se vzpamatovali a první set vcelku v pohodě vyhráli. V přestávce jsme marně hledali trochu čerstvého vzduchu. Ani druhý set nám soupeř problémy nedělal. Ty začaly v třetím. Pod dojmem, že už je vše hotovo, jsme hráli opravdu bídně. Zejména přítah byl v tahu. Další set jsme však v tomto prostředí hrát už nechtěli. Zabrali jsme a na poslední chvíli utkání vyhráli 3:0. Byli jsme rádi, že je to za námi.

Mori

 

19.06.2019