Novinky

Povinné vítězství s Vamberkem ženy získaly  Ženy | 18.09.2010


V sobotu 18. září 2010 k nám přijely dívky z Vamberka. Čekaly jsme, jaký udělaly pokrok, ale nepřekvapily nás a hladce jsme je přehrály 3:0, 3:0.

Sešly jsme se v tradiční sestavě: Blanka, Alice, Lucka, Eva Ptačovská, Zuzka Moravcová a Zuzka Nosková. Sice jsme nemusely řešit, kdo bude střídat, ale zase neměl kdo zapisovat... Nezbývalo nic jiného, než aby ze začátku otáčel čísla trenér hostů Pavel Bříza (ani tentokrát nezapomněl termosku s kávou :-). Alice pak povolala Rosťu a nakonec přijel i Pavel Moravec, který se této role ujal (nevím, jestli dobrovolně, ale díky...).
Slečnám se evidentně sportovat nechtělo, tak se ani moc neunavovaly rozcvičováním. Vypadalo to, že přijely za trest, čemuž odpovídala i hra. Měly problém často už s příjmem a k další hře se dostávaly jen občas. Dařilo se nám v každém setu na začátku vytvořit dostatečný náskok, který nám stačil i při tradičních herních výpadcích, které jsme si neodpustily ani dnes. Pěkné volejbalové výměny, které by přilákaly diváky, dnes k vidění bohužel nebyly, takže pokud jste se chystali nás přijít povzbudit a nevyšlo vám to, nemusíte být smutní.
Dnes chválím Evu, která svou šikovností při podání a na smeči holky znechucovala po oba zápasy (třeba šňůra dvanácti nepřijatých podání na začátku setu nikomu nepřidá...). Doufám, že příští týden si opět zahrajeme volejbal.

 

19.06.2019