Novinky

Na úvod nás potrápil Hradec  Ženy | 01.09.2014


V sobotu 30. srpna 2014 jsme zahájily sezónu na domácí půdě s Hradcem Králové. Počasí vyšlo ideální, bylo pod mrakem a teploučko, na druhý zápas jsme už musely vytáhnout sluneční brýle :-).

Sešly jsme se v počtu sedmi lidí: Eva Š., Pavlína, Zuzka, Iveta, Eva C., Verča, Šárka.

Co jsme zjistily, tak to byl pro obě družstva nejen první zápas, ale i první pořádný trénink v plném počtu. Trochu jsem měla obavy z první hry po mateřské, ale i když všechny náhry nebyly ideální, holky si s tím poradily.

První zápas jsme zahájily s 15 body v prvním setu. Byl to takový rozjezd a v dalších dvou setech jsme vybojovaly 19 bodů. Byly jsme celkem spokojené s výkonem, i když zápas pro nás skončil 0:3. Říkaly jsme si, že další zápas bude určitě o něco lepší.

Před začátkem druhého zápasu se vyjasnilo a vysvitlo slunko. Nevím, zda to bylo sluníčkem nebo byla moc dlouhá pauza a ztěžkly nám nohy, ale začátek hry rozhodně nebyl podle našich představ. První set jsme skončily se 7 body, což nás do další hry moc nepovzbudilo. "Žily" jsme ze soupeřových chyb a podání se nám vůbec nedařilo. V druhém setu byl stav o malinko lepší 14:25 a závěr jsme zakulatily na stav 10:25. Druhý zápas byl opět 0:3.

Moc slavný začátek sezóny to nebyl, ale víme, kde je chyba. Jako vždy špatnou účastí na trénincích a nesehraností. Je co zlepšovat. Každým dalším zápasem to bude jistě lepší :-)

Verča Kubalíková

 

19.06.2019