Novinky

Poslední finálové kolo KP  Mládež | 15.05.2016


V neděli 15. května 2016 se uskutečnil v Hradci Králové závěrečný finálový turnaj krajského přeboru v modrém minivolejbalu.

Předpověď počasí nebyla moc příznivá a nedělní ráno ji potvrdilo. Vstával jsem za venkovní teploty plus 2 stupně. Jenže jsme z podhor, a tak vydržíme hodně. V průběhu dne se teplota vyšplhala dokonce na 11 stupňů. Dětem většinou počasí nedělá problémy, a tak s tím zápasili jen dospěláci. Já jsem vyjímka.

Sestava byla tentokrát: T. Kouřimová, P. Krassek, J. a M. Škopovi.

Sraz byl u Ježků v osm hodin, abychom se mohli dostatečně zahřát před prvním utkáním. To se také vyplatilo a první zápas s Náchodem byl v naší režii s výsledkem 2:0. Jenže tím se nechala mládež ukolébat a druhý zápas s Novou Pakou, která byla ve skupině nejslabší, prohrála 1:2. Naštěstí se děti ponaučily a další zápas se Slavií HK vyhrály 2:0. Poslední klání už nebylo tak jednoznačné, ale i tak skočilo naším vítězstvím nad Týníštěm 2:1.

Tyto výsledky nám přinesly celkové vítězství ve třetí výkonnostní skupině krajské soutěže a celkové umístění na 12. příčce z 31 účastníků krajské soutěže v modrém minivolejbale.

Po loňském vítězství je to sice ústup z výšin, ale vzhledem k možnostem to pokládáme za velmi dobré umístění.

Do začátku prázdnin nás ještě čeká turnaj v Týníšti, Dřevěnici a oblastní finále v Českých Budějovicích.

Tomáš Erben

 

19.06.2019