Novinky

Dva zlaté poháry z Náchoda  Mládež | 12.09.2016


Letošní sezonu jsme zahájili velmi úspěšně na turnaji O pohár města Náchoda v sobotu 3. září 2016.

Turnaje se zúčastnily všechny barevné kategorie, avšak žlutí, oranžoví i červení hráli na čas (8 min.). Modří hráli na 2 hrané sety a ve finále na 2 vítězné sety (do 20 bodů).

Žlutí – Jan Moravec, Mára Suk, Adam Valenta – žlutí „MAZÁCI“ (Honza a Mára) vzali mezi sebe nováčka Adama. Navázali na své úspěchy a celý turnaj opět vyhráli. (1. místo)

Oranžoví – Helča a Nelča Morrisovy – holky byly perfektně sehraná sesterská dvojka a zaslouženě celý turnaj také vyhrály. (1. místo)

Červení – měli jsme dvě dvojice -  Michal Štěpán, Lada Marková - nově sestavený tým si vedl skvěle a obsadil pěkné 2. místo.

Druhé dvojici Eliška Kapcová a Julča Roštlapilová se vedlo se střídavými úspěchy a vybojovali 4. místo.

Modří – Terka Kouřimová, Petr Krassek, Nam Tram, Marek Škop, Marek Valenta. V modré kategorii bylo nejvíce týmů (celkem 16). V základní skupině skončili o pár míčů na druhém místě. Postoupili tak do skupiny o 5. – 8. místo. Nakonec se umístili na hezkém 6. místě.

Děti, trenéři i rodiče byli s výsledky nadmíru spokojeni.

Děkujeme za pomoc při svozu dětí na turnaj (J. Kapcová, Z. Krassková, p. Roštlapil, J. Valenta, A. Suková).

Další velkou výzvou bude republikové finále barevného minivolejbalu 16. – 18. 9. 2016 v Brně, do kterého postoupila díky výsledkům z Českých Budějovic 2 naše družstva (žlutí -  J. Moravec, M. Suk a modří  - J. + M. Škopovi, T. Kouřimová, P. Krassek, D. Kubcová).

Držte nám palce!!!!!!

Martin Moravec

 

19.06.2019