Novinky

Zápas s DTJ Hradec 2:3,0:3  Ženy | 15.06.2019


Předpověď hovořila jasně  34°C ve stínu! V pátek jsme poprosily protihráčky, zda bychom mohly začít hrát v 9hod., abychom se vyhnuli největšímu pařáku.
Naštěstí to klaplo a v 9:00 jsme nastoupily plné elánu a síly do prvního setu ve složení Anička, Anetka, Bára, Evča, Janča,  Šárka, Verča. Verče se podařilo vylosovat stranu, takže jsme první set odehrály pěkně ve stínku a s přehledem vyhrály 25:19. Ve druhém setu nás soupeřky zaskočily prudkým podáním a nasekaly nám 7 bodů hned ze začátku a bohužel se nám tento náskok nepodařilo stáhnout ani do konce, ačkoliv zbytek setu už jsme zas hrály  svoji hru, konečný stav byl 19:25. Třetí set (i přes lepší stranu) vypadal hned od začátku ztracený, za stavu 20:10, ale Verča vzala time a podařilo se nám namotivovat a opět jsme si připomněly, že umíme zabrat a stav jsme otočily ve svůj prospěch a set jsme nakonec vyhrály 26:24. Bohužel totální nasazení při hře odnesla Anička, která si při vybírání balonu zrušila koleno  a hra pro ni tímto skončila.   Slunce nám znepříjemňovalo jak příjem, tak útok a nepodařilo se nám uhrát jen 13bodů. Tie breake – snažily jsme se z první půlky setu ve stínu vytěžit maximum, za stavu 8:4 jsme měnily strany, ale prudké slunce nám opět znemožnilo pořádně zaútočit a set skončil 12:15.

Oslabeni o Aničku a již řádně vyčerpané  (Verča po pátečním ukončení trpěla hodně) jsme do druhého zápasu nastoupily již jen s cílem odehrát ho důstojně. Měly jsme světlé chvilky ve druhém setu, ale nemožnost střídat a trošku si odpočinout vedla k tomu, že došly síly, se byť jen motivovat k výhře. Sety (15:25;23:25;13:25).

Jana.K

 

19.06.2019