Novinky

Zápas se Stěžery 0:3;0:3  Ženy | 16.06.2019


Na poslední přesunutý zápas jsme měly problém dát dohromady 6 hráček, nakonec se uvolily Lucky, které trávily týden na beach kempu v Itálii a ačkoliv po noci v autobuse dorazily domů kolem 5té ráno, tak přišlíbily účast.
Finální složení tedy Anetka, Bára, Evča, Janča, Lucka V., Lucka P., Verča) Tentokrát to byly soupeřky, kdo požádal a přesun na 9-tou hodinu. Z obavy z veder jsme souhlasily, ale ukázalo se, že přesun byl spíše na škodu, rozkopané silnice a uzavírky způsobily, že jedno auto (Janča, Evča, Lucka) dorazily na hřiště až v 9:05 a bez rozehrání se rovnou začalo hrát. Už první balon dopadal spolu s kapkami deště a již první set jsme přerušovaly, kvůli pořádnému lijáku. Míč klouzal a hra moc dobře nevypadala. Přerušovaly jsme poté ještě jednou ve druhém setu.

Holky ze Stěžer jsou první v tabulce a jejich hra podle toho vypadala. Již po pár balonech bylo jasné, kdo si připíše 6 bodů. Zkoušely jsme různě měnit postavení a taktiku, ale nejspíš i únava z předešlého dne a z cesty z Itálie se podepsala na tom, že není ani potřeba psát skóre.

Jana K.

 

19.06.2019