Novinky

Zápas se Sokolem Třebeš  Ženy | 11.05.2019


11.5.2019 jsme hrály zápas VK Kvasiny a Sokol Třebeš od 10:00 na domácím hřišti v Kvasinách.

Počasí nám přálo a sešly jsme se v minimálním počtu, a to šesti hráček… což je na zápas dostačující, ale vázlo nám otáčení bodů, protože soupeřky přijely také v šesti a z fanoušků se nikdo nedostavil.

Mezi prvními na hřišti byla Mirka, Verča, Barča a Jana D. Eva a Jana K. přijely o pár minutek později. Po prvním prohraném setu, kdy jsme se rozkoukávaly venku a dostaly trošku za vyučenou s uhranými pouhými 7 body, dojela Anetka. První venkovní hraní se na nás podepsalo, ale jen na chvilku. Trošku jsme se styděly a nechtěly dát soupeřkám výhru tak lacino. Druhý set jsme uhrály krásných 22 bodů. Ve třetím setu jsme dokonce získaly zasloužený náskok devíti bodů, ale to bychom nebyly my holky z Kvasin, kdyby se na nás holky z Třebeše nedotáhly a nehrály jsme do stavu 30:28, díky bohu, v náš prospěch. Čtvrtý set jsme se držely jeden dva bodíky průběžně nad soupeřem, ale nakonec jsme ho prohrály ve stavu 25:27, což nás všechny moc mrzelo. Nezbylo nic jiného, než si dát pauzu na svačinu, probrat všechno možné a nastoupit do druhého zápasu.

Druhý zápas jsme začaly podobně, jako ten první. Po pauze jsme se trošku rozseděly. S uhranými 10 body žádná sláva, co si budeme povídat. Naštěstí se zápas otočil v náš prospěch a zbývající tři sety jsme vyhrály stavem 25:18, 25:22 a 25:15. Konečně jsme měly pocit, že hrajeme dobrý volejbal a máme výhru zaslouženou. Radost byla veliká a nálada výborná

 

Příští víkend jedeme hrát do Opočna, tak hurá na holky.

 

Eva Š.

 

 

19.06.2019