Novinky

Třetí kemp „Benjamínci“  Mládež | 30.09.2020


Ve dnech 27. – 30. 9. 2020 proběhl třetí kemp Benjamínků ročník 2008. Tentokrát se znovu mladé volejbalové naděje sjely do Kojetína, kde pod trenérským vedením Z. Haníka pilovaly jednotlivé herní činnosti.

Z Kvasin jsme jeli ve složení: hráči - J. Moravec, M. Suk a trenér - T. Erben. U této kategorie se většina času věnuje zdokonalování bagru, prstů a bloků. Kdo se naučí výborně ovládat tyto volejbalové základy má potom náskok od ostatních a výhodu v tom, že už to má takzvaně pod kůží a nemusí nad technikou tolik přemýšlet. Proto zbývá více času se soustředit na hru samotnou.

Naši kluci opět potvrdili, že mají základy volejbalu výborně zvládnuté a patřili v moravské skupině mezi nejlepší. Dva a půl dne se trénovalo, celkem pět tréninkových jednotek po 2,5 hodinách. Poslední den se dopoledne odehrál turnaj čtyři na čtyři. Hřiště bylo velké jako na modrý minivolejbal 4,5x6 metrů. Děti byly rozděleny do družstev tak, aby byly pokud možno rovnocenné. M. Suk se svým družstvem celý turnaj vyhrál a J. Moravec skončil třetí. Tím potvrdili, že mají volejbalovou techniku opravdu pod kůží.

 

Fotografie zde.

 

19.06.2019